Kabának sikerült a három pontot otthon tartania

Kabának sikerült a három pontot otthon tartania
© Illusztráció: HBN archív
Hajdú-Bihar – Ismertetjük a labdarúgó megye II. déli csoportjának mai meccseredményeit.


Szentpéterszeg- Nádudvar 4-4 (4-3)

100 néző, vezette: Csiszár K. (Dobi Zs., Péter A.)

Szentpéterszeg: Kecskés R.- Muzsnai J. (Kovács D.), kecskés J., Góz J. (Erdei Z.), Szabó L., Flaskai Zs., Turzó J., Okos T., Lakatos Cs. (Szabó Z.), Varga Zs., Kolompár Zs. (Sándor J.) Edző: Balogh Barna

Nádudvar: Nagy J.- Derceni L. Kenéz N., Pál I., Szabó T., Varga T., Czidor R., Varga Zs. (Lőrinczi G.), Czibere K., Nagy S., Kiss A. (Hirzics L.). Edző: Gere Csaba

Gól: Kolompár Zs.(2), Flaskai Zs., Okos T. illetve Czidor R. (2), Nagy S., Czibere K. Jók: Turzó J., Kolompár Zs., Kecskés J. illetve senki Ifi:9-4 Kiállítva: Varga Zs.

Balogh Barna:- A kilátogató nézők biztosan jól szórakoztak a mérkőzésen, engem viszont a gutaütés kerülgetett. Sokat dolgoztunk jó volt a játékosaink hozzáállása is, de nagyon sok hibát elkövettünk a mai meccsen. Összességében reális a döntetlen, de úgy érzem ha lett volna kapusunk, akkor valószínűleg megnyertük volna a játékot. Ettől függetlenül gratulálok az egy ponthoz a fiúknak. Teljesen megérdemeltük.

Gere Csaba:- Tudtuk már a mérkőzés előtt, hogy nem egy egygólos meccs lesz, hisz mindkét csapat inkább a támadó focit helyezi előtérbe. De ezt nem gondoltam, hogy már az első félidőben hét gól születik. A hazaiak megszerezték a vezetést egy szabadrúgásból, majd egyre jobban átvéve az irányítást, megfordítottuk az eredményt 3:1-re. Erre a “csipkerózsika-csapatom” álomba szenderült, s a szünetre már hazai vezetéssel vonultunk az öltözőbe. Fordulás után már minket támogatott a szél, de egyáltalán nem tudtuk kihasználni, alig rúgtunk kapura. Fölényben játszottunk, de csak egyenlítésre futotta a már paprikássá vált mérkőzés végén.


Kaba- DEAC 3-1 (1-0)

100 néző, vezette: Percze Zs. (Batári G., Török Z.)

Kaba: Biás P.- Szörnyi Z. (Plókai M.), Almási Z., Sarkadi A. (Miskovics F.), Puskás R., Plókai G., Szegi Zs. (Szabó B.), Jeges Z., Kozma L.(Kuhajda Cs.), Kállai D. (Kéri D.), Kovács M. Edző: Kiss Lajos

DEAC: Fejér G.- Szőke P., Magi L., Demján B., Párducz T., Dr. Köstner T., Hasilló R. (Katona Z.), Boda P. (Varga Á.), Lénárt P., Ifj. Rácsai L., Dr. Valóczki J. ( Dr. Rácsai L.) Edző: Katona László

Gól: Kovács M. (2), Plókai G. illetve Ifj Rácsai L. Jók: egész csapat illetve Fejér G., Magi L., Demján B. Ifi: 4-1 Kiállítás: Kovács M., Plókai M.

Kiss Lajos:- Egy igen jó rangadó mérkőzést játszottunk ma egy jó csapat a DEAC ellen, kettős emberhátrányban. Gratulálok a játékosoknak. Ebből kell erőt meríteni a folytatáshoz. Köszönjük a szurkolók biztatását. Továbbá sok sikert egykori csapattársam Katona László csapatának.

Katona László: Sokkal több lehetett volna ebben a meccsben, de minden olyan szituációból ami jelentősen befolyásolta a végeredményt, rosszul jöttünk ki. Elég csak a kihagyott tizenegyesünket említeni. Nem győztünk, de úgy láttam, hogy nem reménytelen a helyzet.