Jutalmazzuk a csupa 5-ösöket!

Akt.:
Jutalmazzuk a csupa 5-ösöket!
Debrecen – Csupa ötös! – reméljük, az idén is sok diák vitt haza ilyen bizonyítványt! Az örömben a Hajdú-bihari Napló is szeretne osztozni, ezért hirdettük meg a CSUPA 5-ÖS akciót.

Ezzel azokat az általános iskolásokat kívánjuk megajándékozni, akik az egész tanévet szorgalmas tanulással töltötték, s kiemelkedő munkájuk jutalma nem is maradt el: kitűnő lett a bizonyítványuk.

A jeles bizonyítvány mellé pedig a Naplótól és a Nagyerdei Kultúrparktól a kitűnők állatkerti belépőt kapnak, amihez nem kell mást tenniük, mint magukkal vinni a Hajdú-bihari Napló azon oldalát, ahol megjelent a fotójuk.

Arra kérjük tehát a szülőket és a gyermekeket, hogy küldjenek szerkesztőségünkbe egy fényképet a kitűnő bizonyítvánnyal végzett gyermekről, ehhez mellékeljék a bizonyítvány másolatát és juttassák el nekünk július 29-ig.

Jelentkezés:


A bizonyítvány másolatát az újságból kivágott kuponnal is elküldhetik a Napló szerkesztőségébe: Hajdú-bihari Napló, 4024 Debrecen, Dósa nádor tér 10. A borítékra kérjük írják rá: Csupa ötös. Vagy elektronikus úton: a csupaotos@naplo.hu e-mail címre várjuk a gyermek adatait (név, iskola, osztály, szülő elérhetősége és hozzájárulása), igazolványképét 200 kB és a bizonyítványt.

hirdetés