Olvasói levél

2020.06.29. 14:56

„Aki másnak vermet ás…”

Az nem bérmunkás, hanem – ahogy a közmondás tartja – „maga esik bele.”

Így járt Korózs Lajos szocialista képviselő, az Országgyűlés egészségüggyel foglalkozó szakbizottságának az elnöke is. Interjút készített egy Németh Athina nevű nővel, aki azt állította magáról, hogy 42 (!) éve az egészségügyben dolgozik mentőtisztként (!) és „szabad idejében ápolóként a kórházi ágyak felszabadítása miatt hazaküldött embereken próbált segíteni. Azt mondta, hogy néhány nap alatt tíz beteg közül kilencen elhunytak.” Ezt az égbekiáltó hazugságot a videófilm bemutatása után sok külföldi hírközlő szerv is átvette!

Azonban hamarosan kiderült a képzelgő nőről: az egészségügyhöz csupán „annyi köze van, hogy évekig az egyik egészségügyi szolgáltató átmeneti szállásán húzta meg magát.” Ez a nagyszerű asszony bizony jól átverte Korózs Lajost és stábját, valamint a hírügynökségeket. Az ellenzéknek nem szabadna ennyire bőszen és vakon keresnie a fogást a kormányon, amely sikeresen vette fel a küzdelmet a világméretű koronavírus-járvánnyal. Alaposabban utána kellene néznie annak, amit a Facebookon nyilvánosságra hoznak. Hasonlóan járt Demeter Márta LMP-s politikus is, amikor 2018-ban azt kürtölte világgá, hogy Orbán Viktor 14 éves Flóra nevű lányát egy magyar katonai repülőgép hozta haza Ciprusról. Holott csak név­azonosságról, egy százados 2 éves kislányáról volt szó!

Nem érdemes másnak vermet se ásni, bár az ellenzék mindig sérülés nélkül mászik ki a gödörből…

Magi Zsolt László, Debrecen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában