Junior kézilabda-vb: készülnek az erőltetett menetre

Junior kézilabda-vb: készülnek az erőltetett menetre
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Elefántcsontpart visszalépése miatt kissé átalakult a magyar válogatott programja a 21. női junior kézilabda-világbajnokságon. A mieink csütörtökön meccs nélkül maradtak, s így az a furcsa helyzet állt elő, hogy a magyar válogatott a torna első hat napján mindössze kétszer lép pályára, míg a hátralevő nyolc napon hat találkozó vár a csapatra.

– Megpróbáljuk kihasználni az időt, amit az elmaradt találkozó jelent, belefér egy közös csapatépítő program, délután pedig egymás ellen játszottunk – mondta a portugálok ellen 33–20-ra megnyert mérkőzés második harminc percében remeklő Háfra Noémi.

Az első félidőben nem ment a játék, ennek ellenére a szünetben senki nem bántott, sőt rengeteg biztatást kaptam a szakmai stáb tagjaitól, s ez sokat segített abban, hogy a folytatásban elkapjam a ritmust.”

A magyar válogatott legközelebb szombaton, 13.30-kor Montenegró ellen lép pályára. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy a sorban állás elkerülése érdekében az online jegyvásárlást részesítsék előnyben. Jegyeket elővételben a https://www.kezilabdaszeretlek.hu/jegy oldalon vásárolhatnak, s akik így vették meg belépőjüket, azoknak a Főnix Csarnokban külön beléptető pontot alakítanak ki a gyorsabb bejutás érdekében. Aki mégis a helyszínen szeretne belépőt vásárolni, azokat arra kérik, hogy érkezzenek időben, hiszen a pénztár egy órával a kezdés előtt, 12.30-kor kinyit, s a jegy megvásárlása után a Főnix és a Hódos Imre Sportcsarnok között található szurkolói faluban eltölthetik az időt, sőt a belépő ellenértékeként egy üdítőt vagy sört is elfogyaszthatnak.


Tóvizi Petra két góllal járult hozzá a győzelemhez
Debrecen - Ismét döcögött az első félidő, de aztán csak megindult a magyarok szekere Háfra Noémi vezetésével. Szerda este második csoportmérkőzését játszotta a magyar női junior válogatott a debreceni rendezésű világbajnokságon. Az ellenfél pedig Portugália volt. Az már az első félidőben nyilvánv...

A vasárnapi, brazilok elleni nyitómeccsen
Budapest/Debrecen - Visszalépett a debreceni női junior kézilabda-világbajnokságtól az elefántcsontparti együttes, amellyel a házigazda magyarok csütörtökön mérkőztek volna meg. A magyar szövetség szerdai tájékoztatása szerint biztossá vált, hogy az afrikai csapat nem érkezik meg a vb-re, így val...További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek