Juhász Imre nyert a Linde-kupán

Budapest – Egy 22 éves lány lett az ország legjobb női targoncása.

Juhász Imre lett a 10. Linde Targoncakupa abszolút győztese, aki ezzel továbbjutási lehetőséget nyert a németországi, nemzetközi fordulóra.

Férfiak előtt

Kitüntetett figyelem övezte a női versenyzőket, akiknek a szervezők idén először külön futamot rendeztek. A nők mezőnyében Barnóczki Regina bizonyult a legjobbnak, aki mindössze 22 évével és hét hónapnyi targoncás tapasztalatával utasította maga mögé versenytársait, köztük 4 nőt és közel 100 férfit. Rekordszámú hölgyversenyző jelentkezett az idei Linde Targoncakupa versenyre, hogy kipróbálja magát a férfiak között és versenytapasztalatokat szerezzen, melyeket alkalmazhat majd munkája során.

Az öt női versenyzőből a legjobb helyezést Barnóczki Regina érte el, aki férfiakat maga mögé utasítva, nyerte el a nagyszerű helyezést. A 22 éves lánynak a Tisza Logistics az első munkahelye, s bár azt nagyon szereti, pszichológusnak szeretne továbbtanulni.

Izgalmas feladatok

Szoros küzdelmek árán Juhász Imre bizonyította tehetségét és hátrahagyva 204 versenytársát elnyerte a Linde Targoncakupa fődíját, valamint továbbjutott a németországi targoncaversenyre.

A 10 éves magyarországi rendezvény ismét profi és izgalmas feladatokkal készült a résztvevők számára: gyufaszállal, golflabdával és kosárlabdával kellett precíziós próbákat teljesíteni. A jubileumi targoncakupa az Ipar Napjai legnépszerűbb rendezvénye volt, ahol több százan szurkoltak a minden eddiginél nagyobb versenyzőszámmal bíró rendezvény indulóinak.

HBN