Jövőre is szeretnének egy hasonló műsort Sárrétudvariban

Sárrétudvari - Gálaműsorral egybekötött jótékonysági bált szervezett a Zene a Fiatalokért Egyesület, valamint a Black Rose Project a sárrét­udvari Művelődési Házban, november 18-án.

Fekete Ilona, az est egyik főszervezője elmondta, céljuk, hogy azok a fiatalok, akikkel az utóbbi másfél évben együtt dolgoztak, igényes keretek között mutathatták be családtagjaik és ismerőseik előtt, mennyit fejlődött a tehetségük. A befolyt összegből a tehetséges fellépők további munkáját, előremenetelüket támogatják.

– A másfél órás zenés és táncos gálaműsor alatt a fellépők megmutatták az egyéniségüket, hiszen hozzájuk közel álló produkciókkal léptek színpadra. Az est iránt sokan érdeklődtek. Ez és a folyamatos fellépéseink bizonyítják, nem hiába dolgozunk ennyit a produkcióink összeállításán és tökéletesítésén. Ha minden jól megy, évente rendezünk egy hasonló gálát, így követni lehet a tehetségeink fejlődését – mondta a szervező. Hozzátette, a fiatalok nagyon lelkesek, és elégedettek azzal, amit az utóbbi időben elértek.

HBN-BR