Jövő szombaton mutatkozik be a megújult DKSI

Jövő szombaton mutatkozik be a megújult DKSI
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A DKSI Debreceni Kerékpáros Sport és Szabadidős Ifjúsági Egyesület csapata március 5-én szombaton csapatbemutatót tart Budapesten a IX. BringaExpón. A DKSI utánpótlás és felnőtt csapata az új mezekben 13 órától lép a színpadra.

Tavaly februárban is itt tartották a DKSI bemutatkozását; idén megújult mezben, szponzorálva, DKSI-Kontent néven lehet majd találkozni a csapattal.

Már nem titok, hogy a csapat idén kibővült edzői és asszisztensi gárdával, jelentősebb pénzügyi háttérrel, és komoly tervekkel vág neki a szezonnak. Az első sor már túl van egy edzőtáboron, a fiatalok is teljes erővel készülnek, a 2016-ra kitűzött célok megvalósítása menetrendszerűen halad.

A DKSI különítménye utánpótlás és felnőtt versenyzőkkel lép majd színpadra, az egyesület elnöke, Nagy II. Zoltán vezetésével, aki az idei évben az MKSZ országúti szakágvezetői posztját is betölti.

A DKSI egyébként március 27-én Debrecenben rendezi meg az országos szezonnyitó országúti kerékpárversenyét, a Balla Viktor Emlékversenyt.

A tavalyi csapatbemutatóról videó is készült, ezt itt lehet megnézni:– DKSI –

Címkék: , ,hirdetés