tragédia

2020.01.05. 19:47

Sokan osztoznak a püspökladányi család gyászában

Megdöbbentette a püspökladányiakat a fiatal testvérpár szilveszter éjszakai halála.

Fotó: Kovács Péter

A gyászban nagyon sokan osztoznak, hiszen a városban ismert család veszítette el két gyermekét. Többen személyesen is felkeresték a gyászolókat, ismerősök, barátok, a két fiú volt osztálytársai is kifejezték együttérzésüket, felajánlották segítségüket, eljuttatták adományaikat a szülőknek.

Fotó: Kovács Péter

A család otthonának kerítése előtt estéről estére mécsesek sokaságát gyújtják meg. (Érthető okok miatt szerepelni senki sem akart a fotókon – a szerk.) Mint ahogy a tragédia helyszínét is mécsesek jelzik a Nádudvarra vezető út mellett.

Fotó: Kovács Péter

Az egyik fiú mobiltelefonját szombaton megtalálták a tragédia helyszínén, sértetlen és működőképes; ott van rajta az a számtalan hívás, ami a szülőktől, családtagoktól ment ki, ám ő már nem tudta felvenni a telefont.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 21 és 24 éves fiatalember december 31-én este Nádudvarra indult kocsival, ám járművük eddig tisztázatlan okból az út menti mocsaras területre sodródott, a balesetben mindketten életüket vesztették.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában