Jótékonysági koncerten is lehet majd tombolni

Jótékonysági koncerten is lehet majd tombolni
© Illusztráció: Pixabay
Debrecen – Továbbra is fergeteges koncertekkel várják a szórakozni vágyókat Debrecenben. A következő napokban a Rocksuli készül egy különleges programmal, fellép majd a pörgős ritmusok kedvelőinek a Cloud 9+, de zenél majd a P. Mobil zenekar is. Ismét érdemes lesz kimozdulni otthonról, főleg azért is, mert még tart az indián nyár…

2018. október 18., csütörtök

18.00 HaveRock az autistákért jótékonysági koncert – Rocksuli Debrecen

A Rocksuli a szokásos tavaszi jótékonysági koncertsorozat mellett most egy különleges koncerttel jelentkezik.

Most az autistákért gyűlnek össze, és remélik, hogy a fergeteges koncert mellett sok pénzt is tudjanak összegyűjteni.

A koncert teljes bevételét ugyanis a Speciális Szükségletűekért Alapítvány alapítványnak ajánlják fel.

A koncert programjából:

  • Neverend
  • Emma Undressed
  • Wyrfarkas
  • Rocksuli Tanári Zenekar

Az Emma Undressed zenekar 2014 szeptemberében alakult Debrecenben. A zenekar stílusát leginkább a „csajénekes pop-metál” szavakkal lehet összefoglalni. Már az első évükben elég komoly sikereket értek el, 2015 tavaszán megjelent az első albumuk, nyáron megnyerték az EastFest fesztivál közönségszavazását, így zenélhettek a fesztiválon, ősszel megjelent az első hivatalos klipjük, valamint megnyerték a megyei Pure Music by studio-iNside tehetségkutatót.

2018. október 19., péntek

20.00 P. Mobil, Radar – Roncsbár

Debrecenben a P. Mobil „Csoda történt” turnéja! Az újabb dalok mellett a régi klasszikusok is felcsendülnek. Sőt, meglepetések is!

A P. Mobil magyar hard rock együttes. Történetében számtalan tagcserén és névváltásokon ment keresztül, lemezei pedig különféle okok miatt késlekedtek, de az együttes az 1970–1980-as években a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározójává vált.

Az est másik fellépője a Radar zenekar, melynek tagjai új, negyedik, „Lehetetlen” című lemezükkel járják az országot.

21.00 Malaga Quintet – Incognito Club

2018. október 20., szombat

20.00 Cloud 9+ – Roncsbár

Vendég: NB

A Cloud 9+ zenekar 2013 januárjában jelent meg a Supernova című számukkal, ami a magyar rádióknál és a YouTube-on is nagy sikert aratott.

A zenekarra felfigyelt a legnevesebb magyar zenei kiadó, a Magneoton, akik szerződést ajánlottak az öttagú fiatal csapatnak. A zenekar sajátossága, hogy az élőhangszeres rock/hiphop zenét ötvözik az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel. Feszes dob- és basszusalapok, effektelt gitárok és masszív elektronikus hangminták jellemzik a Cloud 9+ zenei alapját. A zenekar két frontembere pedig dallamos énektémákkal és dinamikus rappel adja meg a zenekar sajátosságát.

23.00 Debrec’N’Bass Afterparty w/ Lead & Store – Roncsbár

Ez alkalommal egy hosszabb DJ szettel vár majd titeket a Lead & Store páros, és már borítékolható, hogy most is megremegtetik a Roncsbár falait a tőlük megszokott tánctér-robbantó zenékkel!

2018. október 22., hétfő

19.30 Jazzbarátok köre: Subtones koncert – Nagyerdei Víztorony

A fiatal trombitás, Subicz Gábor által vezetett groove-válogatott elegáns, de koszos muzsikája improvizatív, soulos elemekkel tarkított nujazz-funk. Repertoárjuk színes és szerteágazó: Gábor szerzeményei mellett felcsendülnek a legkülönbözőbb eredetű muzsikák, dalok – természetesen mindegyik kicsit (vagy nagyon) kifordítva, Gábor egyedi hangszerelésében, különleges, Subtones-os átiratában.

A csapat billentyűse és hiperaktív popzenei docense Benkő Dávid, akit a PASO-tól és az Anima Sound Systemtől igazoltak át. Csókás Zsolt teljesen egyéni, karcos, bluesos gitárhangját messziről felismerni. Fonay Tibor Junior Prima-díjas muzsikus, határtalan virtuozitással, hangszerének korlátait teljesen meghazudtoló módon játszik. Csízi László pedig generációjának vezető dobosa, tévedhetetlen és teljesen kiszámíthatatlan, egyenesen a dobrendőrség gyilkossági osztályáról. A zenekart csupa „A” listás fiatal titán alkotja, akik minden alkalommal improvizálva újraírják az elhangzó darabokat, így minden egyes Subtones koncert ősbemutató!


Tamás Nándor énekes
Debrecen - A Speciális Szükségletűekért Alapítványnak ajánlják fel a szervezők a HaveRock az autistákért Amatőr Zenei Összefogás jótékonysági koncert teljes bevételét. Az est, amelyen többek között a Rocksuli Tanári Zenekar és a Bearfood (képünkön) is fellép, a Rocksuli Simonffy utcai épületében ...