Jönnek a BL-visszavágók, CR és Ibra újra találkozik

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic - © Fotó: Getty Images
Pikáns meccsekre készülhetnek a BL-rajongók kedden este.

A negyedik fordulóval folytatódnak a Bajnokok Ligája csoportkörének küzdelmei, kedden az A, a B, a C és a D jelű négyesek indulnak újra harcba.

A Real Madrid a két héttel ezelőtti, idegenbeli 0–0 után hazai pályán fogadja a PSG-t. A Malmö 1–0-ra verte a Sahtart, kérdés, tudnak-e javítani hazai pályán az ukránok.

A CSZKA Moszkva és a Manchester United sem jutott dűlőre két hete, Doumbia és Martial góljaival 1–1 lett a vége, a MU bizonyára javítani szeretne, pláne otthon. A Wolfsburg a második félidőben elintézte a PSV-t (2–0), melynek bizonyára hazai pályán sem lesz sokkal könnyebb dolga.

Az Atlético Madrid könnyedén, 4–0-ra verte az Asztana csapatát a 3. fordulóban, a kazahok most sem számíthatnak sok jóra. A Benfica 1–0-s vezetése után a Galatasaray fordított és győzött 2–1-re, vagyis a portugálokban dolgozhat a reváns lehetősége.

Nem született gól a Juventus és Borussia Mönchengladbach találkozóján két héttel korábban – a visszavágóba a Zebrák és a németek is kettőzött erővel vethetik bele magukat. A 91. percben rúgott góllal 2–1-re diadalmaskodott a Manchester City a Sevilla ellen az előző körben, van mit törlesztenie a spanyol gárdának.

HBN


Bajnokok Ligája – A szerdai program
Budapest – Szerdán az E, F, G és H csoportokban rendezik meg a negyedik forduló mérkőzéseit a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében.