Jól kezdtek a DSC-SI úszói

Akt.:
A DSC-SI új versenysorozatát a Debreceni Sportuszodában rendezték meg 21 klub mintegy 300 fiatal úszójának részvételével
A DSC-SI új versenysorozatát a Debreceni Sportuszodában rendezték meg 21 klub mintegy 300 fiatal úszójának részvételével - © Fotó: Matey István
Debrecen – 16 arany, 18 ezüst és 18 bronzérmet szereztek, ezzel az éremtábla első helyén végeztek a Debreceni Sportcentrum- Sportiskola úszói a Hajós Alfréd Kupa I. fordulójában, szombaton.

A DSC-SI új versenysorozatát a Debreceni Sportuszodában rendezték meg 21 klub mintegy 300 fiatal úszójának részvételével. A rendező Debreceni Sportiskola úszói közül ketten is tripláztak. Nagy Kamilla és Sándor Benedek is háromszor léphetett fel a dobogó legmagasabb fokára. Bár az éremtáblázat élén a DSC-SI végzett, szépen teljesítettek a megyei csapatok is. 11 aranyérmet vihettek haza például a Széles Sándor Ú. N. M. sportolói, míg a Debreceni Aquasport úszói ötször állhattak fel a dobogó legmagasabb fokára. A Létavértes SC és a Hajdúszoboszlói Árpád SE 2-2, míg a berettyóújfalui Herpály SE egy aranymedállal gazdagodott. A külföldi egyesületek közül négyszer csapott célba elsőként nagyváradi, míg hatszor kolozsvári versenyző.

A DSC-SI eredményei – Hajós Alfréd Kupa I. forduló

Sándor Benedek 3 arany, 1 ezüst
Nagy Kamilla 3 arany
Csontos Réka 2 arany, 2 ezüst
Ónodi Bence 2 arany, 2 bronz
Vig Szabina 2 arany, 1 ezüst, 1 bronz
Kovács András 1 arany, 2 ezüst, 1 bronz
Lénárt Natália 1 arany, 1 bronz
Atyi Ádám 1 arany, 1 bronz
Sárosi Balázs 1 arany
Gulyás Péter 3 ezüst, 2 bronz
Berghoffer Luca 2 ezüst, 2 bronz
Zombori-Szalontai Ferenc 2 ezüst, 1 bronz
Gál Nikolett 2 ezüst
Szolnoki Alexandra 2 ezüst
Horváth Amadea 1 ezüst, 2 bronz
Molnár Viktória 2 bronz
Pintye Adrienn 1 bronz
Györfi Zétény 1 bronz
Szilágyi Panna 1 bronz
– Debreceni Sportcentrum –


Vízben a Risztov-utódok
Hajós Alfréd Kupa néven új, négyfordulós versenysorozatot indított a DSC-SI úszószakosztálya szombaton, a Debreceni Sportuszoda 50 méteres versenymedencéjében.
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek