„Jól érzem magam Tiszafüreden, mert alapvetően egy csendes város”

„Jól érzem magam Tiszafüreden, mert alapvetően egy csendes város”
© Fotó: Tiszafüred.hu
Tiszafüred – Az utca embereit kérdeztük, milyen az élet Tiszafüreden.

Jól érzem magam Tiszafüreden, mert alapvetően egy csendes város, nyugodt az élet, mivel jó a közbiztonság, viszont a parkolási lehetőségek elég rosszak – mondta el Deli Antal.

Deli Antal Deli Antal ©

Kelemen Sándor azt hangsúlyozta, hogy a kisvárosban megfelelő vásárlási lehetőségek vannak. Mindent be tud szerezni, amire szüksége van.

Kelemen Sándor Kelemen Sándor ©

Remekül érzem magam a városban. A jelenlegi önkormányzat lehetőségeihez mérten mindent megtesz a város turisztikai fejlesztéséért, az elmúlt időszakban látványában is sokat javult a város – vélekedett Szabó Konrád Sándor.

Konrád Sándor Szabó Konrád Sándor ©

Barna Barbara azt kifogásolta a városban, hogy nincs elég munkahely és szórakozási lehetőség a fiatalok számára, emiatt kevésbé érzi jól magát Tiszafüreden.

Barna Barbara Barna Barbara ©

Azt szeretem a városban, hogy fekvése miatta, könnyen eljutok bárhová. A közlekedés minősége is javult az utóbbi időben – válaszolta Kocsis Vince.

Kocsis Vince Kocsis Vince ©

Szeretek itt élni, itt születtem és azóta is itt élek. Úgy gondolom, hogy a városban jó az oktatás színvonala, hiszen a gyermekeim az iskola befejezése után megállták a helyüket az életben – osztotta meg velünk véleményét Magyari Lászlóné.

Magyari Lászlóné Magyari Lászlóné ©

HBN | Fotók: Kovács Péter
hirdetés