John Travolta az ausztrál csapattal táncolt és focizott

John Travolta az ausztrál csapattal táncolt és focizott
Különleges segítséget kaptak az ausztrál focisták a dél-afrikai világbajnokságra készülve.

Pénteken Johannesburgban landolt John Travolta repülője, amelyet a képzett pilóta hollywoodi filmsztár vezetett. Travoltával van állapotos felesége, az ugyancsak filmsztár, Kelly Preston és lányuk Ella.

Ausztrália Németországgal mérkőzik a pénteken, és az 56 éves filmsztár már találkozott is az ausztrál csapattal a táborukban. Travolta különleges népszerűségnek örvend az ausztrálok körében. Hírek szerint a táborban rögtönzött diszkó-táncot is lejtett az egyik legismertebb ausztrál focistával, Tim Cahill-lel, aki egyébként az angol klub, az Everton játékosa. Ezene kívül pedig megmutatta, hogy ő is tud focizni.

Travolta kapcsolata az ausztrál fociválogatottal az előző, németországi vébére nyúlik vissza. Travolta volt ugyanis a csapat szponzora, a Qantas ausztrál légitársaság amolyan nagykövete. A filmsztár egy jumbóval repült Sygneybe a 2006-os vébé előtt, hogy megnézze az ausztrál válogatott selejtező meccsét Uruguay-jal.

Pénteken Travolta jutalmul felhúzhatta Harry Kewell 10-es számú mezét, miután lenyűgözte a focistákat azzal, ahogy a labdával bánt. “Remélhetőleg szerencsét hoz nekünk, hogy találkozhattunk vele. Amikor legutóbb eljött hozzánk, megvertük Uruguay-t, és eljutottunk a németországi vébére.”- mondta az ausztrálok első számú kapusa, Mark Schwarzer.

Travolta nem csak az ausztrálok miatt utazott Dél-Afrikába. Látogatásával a Nelson Mandela Gyerekalapítványt is támogatni akarja.

– Független Hírügynökség –