Sport

2014.09.12. 11:13

A DEAC otthon kezd a bajnokságban

Debrecen - Egy héttel az MVFC Berettyóújfalu elleni 5-1-es kupasiker után az NBII-es rajtra kell felkészülnie a DEAC női futsalosainak, ahol szeptember 14-én a Veresegyházát fogadják.

Debrecen - Egy héttel az MVFC Berettyóújfalu elleni 5-1-es kupasiker után az NBII-es rajtra kell felkészülnie a DEAC női futsalosainak, ahol szeptember 14-én a Veresegyházát fogadják.

A debreceni lányok viszont nehéz kihívás elé néznek vasárnap, mert bár a Pest megyeiek újoncok idén, ismeretlen ellenfélnek is számítanak, amely veszélyessé teszi őket. Azonban Sólyom Attila tanítványai az MVFC elleni sikerből merítve győzelmi szándékkal vágnak neki az összecsapásnak, amely szükséges lehet, ha jövőre már az első osztályban akarnak szerepelni.

A Veresegyháza teljesen ismeretlen számunkra, ezért úgy készülünk ellenük, hogy ne érhessen minket meglepetés” – beszélt ellenfelükről Sólyom Attila vezetőedző. „Számunkra az a fontos, hogy a saját játékunkat játsszuk, és ezt rákényszerítsük az ellenfelünkre. A lányok nagyon jó hangulatban várják a bajnoki rajtot. Mivel idén a feljutás a cél, ezért minden mérkőzésünkön úgy lépünk pályára, hogy győzni szeretnénk. Ez egy olyan cél, amelyet mi magunk tűztünk ki. Szerintem erre képesek vagyunk és ezt a Veresegyháza elleni győzelemmel szeretnénk elkezdeni. Szükségünk lenne a szurkolókra is, akiknek a biztatása sokat jelentene a lányoknak” – fejezte be mondandóját a szakvezető.

A DEAC-Veresegyháza NBII-es bajnoki összecsapás szeptember 14-én 12 órakor kezdődik az Agrártudományi Centrum tornacsarnokában, a Böszörményi úton. Az eseményre a belépés díjtalan.

- Makranczi László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!