Jogsihoz jár a belépő

A nyár legnagyobb debreceni buliján lehetnek ott
A nyár legnagyobb debreceni buliján lehetnek ott - © Fotó: Archív
Debrecen – Akár a Campus Fesztiválra is belépő lehet a Campus Autósiskolánál megszerzett jogosítvány!

A Debreceni Egyetemen oktatott tantárgy volt az alapja, a 2007 óta több ezer jelentkezőt, a jogosítványra sikeresen felkészítő, Campus Autósiskola megalapításának. A képzés kiválóan illeszkedik az egyetemi hallgatók mindennapjaihoz, ami egyben azt is jelenti, hogy a járművezetői vizsgákra való felkészítés olyan rugalmas időbeosztással működik, ami a középiskolásoknak és a már dolgozó, de még jogsival nem rendelkező munkavállalóknak is ideális feltételeket biztosít a szükséges elmélet és gyakorlat megszerzéséhez.

A komoly, több éves tapasztalattal rendelkező hat oktató, akár még szombaton is a tanulók rendelkezésére áll, hogy a lehető legkényelmesebben lehessen teljesíteni a forgalomban eltöltött kötelező vezetési gyakorlatot.

A Campus Autósiskola aktuális nagy dobása, hogy a nyár legnagyobb debreceni bulijára, a Campus Fesztiválra – ahol olyan sztárok lépnek színpadra, mint Wilkinson, a Caro Emerald, az Enter Shikari, Ákos vagy a Tankcsapda – is érvényes lehet a július 17-ig befizetett autóvezetői tanfolyam.

HBN