Jogsi nélkül vezetett és még drog is volt nála

Püspökladány – A püspökladányi rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek egy 29 éves férfit.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság járőrei kedden 15 órakor Püspökladányban, a Keleti soron ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, valamint őt a Debreceni Járásbíróság a járművezetéstől 2016. október 12-ig eltiltotta. A helyi lakos ruháját a járőrök átvizsgálták, és a nadrágja zsebében alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi származékot találtak és lefoglaltak.

A rendőrök a 29 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol meghallgatták és őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – szakértő bevonásával – kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt is nyomozást indított a helyi férfival szemben.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 5 főt pedig az ellenük érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

hirdetés