Jogosítvány nélkül karamboloztak a 471-esen

Akt.:
Jogosítvány nélkül karamboloztak a 471-esen
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Nem volt jogosítványa annak a fiatalembernek, aki Debrecen közelében a 471-es úton, a Salakos úti lehajtónál okozott balesetet szombat este.

Mint arról beszámoltunk, a kereszteződésben három személygépkocsi ütközött. Dr. Dobó Dénes főhadnagy, a megyei rendőrkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, a fiatalember a cívisváros felől hajtott Hajdúsámson irányába, amikor a lehajtónál balra akart fordulni, ám nekiütközött egy szemből érkező másik autónak. Az az út melletti szalagkorlátnak csapódott, majd az árokban állt meg. A balesetnek részese volt a balra kanyarodni szándékozó jármű mögött várakozó autó is, amelyet a balesetet okozó fiatalember gépkocsija talált el. A balesetben ketten súlyos, egy személy pedig könnyű sérüléseket szenvedett, mindannyian kórházba kerültek.

Tábla állította meg

Szintén nem volt vezetői engedélye annak a fiatalembernek, aki szombat hajnalra virradóan szenvedett balesetet a Hatvan utca és a Segner tér torkolatában. A gépkocsivezető jobbra akart fordulni a kanyarodó sávban, azonban túl gyorsan hajtott, lesodródott az útról, és egy jelzőtábla fogta meg. A még tini sofőrnek két utasa volt, mindhárman megsérültek, kórházba kerültek. Az autót vezető fiatalembernek nem elég hogy nem volt jogosítványa, még alkoholt is fogyasztott.

Dobó Dénes tájékoztatása szerint mindkét baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

HBN
hirdetés