Jogosan védjük meg önmagunkat

Jogosan védjük meg önmagunkat
© Fotó: Derencsényi István
Hajdúsámson – A magyar emberek nem fogják hagyni, hogy erőszakkal megváltoztassák a kultúránkat.

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultációs fórumot tartottak a hajdúsámsoni polgármesteri hivatalban kedd délután. Tasó László országgyűlési képviselő a fórumot megelőző sajtótájékoztatón elmondta, minden nemzetnek joga van ahhoz, hogy megvédje határait, értékeit és kultúráját.

Nem hagyhatjuk, hogy mások döntsenek helyettünk, és változásra kényszerítsenek minket.”

– A magyar történelem során rendkívül sokan haltak meg azért, hogy Magyarország független maradjon. Éppen ezért úgy gondolom, az országban csak olyan embereknek szabad élni, akik továbbviszik a hagyományainkat. Az, hogy hazánk nem akar illegális bevándorlókat befogadni, jogos önvédelem – hangsúlyozta Tasó László.

Fotó: Derencsényi István Fotó: Derencsényi István ©

Budai Gyula, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa kijelentette, a kormány célja, hogy az országot érintő fontos kérdésekbe a polgárokat is bevonják. Elmondta, mind a kötelező kvóta, mind az elmúlt évek migránspolitikája azt igazolja, hogy igenis létezik a Soros-terv.

– Ez egy olyan elképzelés, ami szerint az elkövetkezendő években évi egymillió menedékkérőt telepítenek be Európába, ezáltal pedig megszüntetik a nemzetállamokat és egy multikulturális rendszert hoznak létre. Az ellenzéki pártok szerint viszont ez a terv nem létezik. A Fidesz azonban azért kezdett országjárásba, hogy mindenkinek elmondjuk, hogy mi készül Brüsszelben. Európában azonban egyre többen vannak, akik bevándorlásellenesek, ezt pedig a legutóbbi németországi és ausztriai választások is igazolják, tehát ezen a téren nem hazánk és Szlovákia az egyetlen – fejtette ki.

HBN–BR