Jobbik: túl nagy lenne a szigor

Debrecen – Igen az emberek biztonságára, nem a Fidesz teljhatalmára.

Kulcsár Gergely a Jobbik országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón kijelentette: óriási túlhatalmat adna a kormánynak és egyfajta pártállam kialakulásához vezetne a Fidesz terrorveszély-helyzettel kapcsolatos alaptörvény módosító javaslata. Amennyiben ezt az országgyűlés jövő héten kezdődő ülésén eredeti formájában megszavazza olyan lehetőségek nyílnának meg a hatalom előtt, amelyeknek a terrorizmushoz semmi közük – tette hozzá.

Elmondta: olyan intézkedéseket is bevezethetnének mint például a sajtó korlátozása, az internet lekapcsolása, jegyrendszer bevezetése, a lakosság részleges kitelepítése, a közbeszerzési törvény felfüggesztése. A Jobbik is szeretné megvédeni a magyar embereket a terrorizmustól, de ilyen intézkedések helyett ők inkább a terror ellen küzdő hatóságokat erősítenénk meg – hangsúlyozta Kulcsár Gergely, a Jobbik politikusa.

HBN-OCs0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés