Sport

2014.10.07. 14:07

Fizetéscsökkentés lett a „jutalmuk”

Balmazújváros - A Balmazújváros elnöke szerint nem a szakvezető, a játékosok tehetnek a sikertelenségről.

Balmazújváros - A Balmazújváros elnöke szerint nem a szakvezető, a játékosok tehetnek a sikertelenségről.Roppant gyengén teljesít a Merkantil Bank NB II-ben a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese, a narancssárga-feketék nyolc forduló alatt egyszer sem tudtak nyerni, mindössze kétszer szereztek pontot, ez pedig jelenleg csupán az utolsó helyre elég.

Az ilyen esetekben gyakran inogni kezd a kispad a trénerek alatt, de Újvároson egyelőre nincs veszélyben Szabó János állása.

Kevesebb pénzért

– Abban a másodpercben, amikor az edzőnk kihagyja a tizenegyest, mellérúgja a ziccert vagy arra hívja fel a játékosok figyelmét, hogy nem kell futniuk, jelezni fogom Szabó Jánosnak elégedetlenségemet – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak Tiba István klubelnök. – Él a vezetőség bizalma az edző iránt, mert pontosan tudom, mi az, amit megkövetel a labdarúgóktól, más kérdés, hogy azok szinte semmi sem hajlandóak ebből megvalósítani, ezért csökkentettük a fizetésüket a napokban. A képet nyilván az is árnyalja, hogy több alapemberünk – Kónya Márk, Demjén Gábor, Belényesi Miklós, Németh Ádám, Mester Tamás, Papp Ferenc és Kiss László – is hosszabb időre kidőlt sérülés miatt – tette hozzá Tiba István.

Meghalni a pályán

Az elnök elmondta, a szurkolókkal együtt ő is fel van háborodva a futballisták teljesítményén, úgy véli, az minimális elvárás lenne velük szemben, hogy felfogják, ugyanúgy teljesíteniük kell, mint a hétköznapi embereknek a munkahelyükön. – Nem lehet minden mérkőzést megnyerni, de az lenne a minimum, hogy hétről hétre meghalnak a pályán a Balmazújváros sikeréért. Bízom benne, hogy minél hamarabb változnak a dolgok és elindulunk fölfelé, hiszen a keret összetételén most nem tudunk változtatni, csak a következő átigazolási időszakban – jelentette ki Tiba.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő legközelebb szerdán 13 órától lép pályára a Ligakupa 3. fordulójában, az NB I-es MTK vendégeként.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!