Jobbhátvéd érkezhet, Botka Endre is kiszemelt?

Jobbhátvéd érkezhet, Botka Endre is kiszemelt?
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A múlt héten távozott Lázár Pál helyére igazolhat a Loki, bár Jovanovic is megoldhatja a pótlását.

Mint arról az elmúlt hét második felében a Hajdú-bihari Napló is beszámolt, három esztendő után nem hosszabbította meg a lejáró kontraktust a DVSC-TEVA és Lázár Pál, a jobbhátvéd így szabadon távozhatott Debrecenből, állítólag az Újpest élénken érdeklődik a válogatott játékos iránt.

Vannak olyan „jól értesült” futballkedvelők, akik szerint a Loki már ki is szemelt egy labdarúgót Lázár pótlására, még pedig a Budapest Honvéd jobb oldali védőjét, Botka Endrét. A huszonegy esztendős futballista alapember a kispestieknél és a transfermarkt.de oldal szerint értéke 350 ezer euró. A játékosnak 2018. június 30-ig van élő szerződése a piros-fekete klubnál.

Jova hátrébb is mehet

Persze, az is elképzelhető, hogy a cívisvárosiak házon belül oldják meg a szituációt, ugyanis a középpályás Aleksandar Jovanovic játszott már a hátvédsor jobb oldalán, ebben az esetben Nagy Zoltán lenne a bosnyák játékos alternatívája az említett poszton.

Egerszegi gólvágó

Szintén vissza-visszatérő szóbeszéd, hogy a hétszeres bajnokcsapat a ZTE-ből szeretne erősíteni, állítólag az egerszegiek csatárát, Daru Bencét költöztetnék a Hajdúságba. A Zalaegerszeg nem jutott fel az élvonalba, ezért elképzelhető, hogy az NB II-ben ebben a szezonban 22 gólt termelő hórihorgas labdarúgó osztályt vált a nyáron.
Ugyancsak megírtuk korábban, hogy egy macedón válogatott középpályást tesztel a DVSC: a huszonhat éves Milovan Petrovic az szombati egymás közötti játékon is pályára lépett, később dől el, mi lesz vele.

HBN


Danilovicsról is hallani

Bár a debreceni csapatnál négy kapus is rendelkezésre áll Bozidar Radosevic, Verpecz István, Balogh János és Slakta Balázs személyében, a Videoton drukkerei körében tartja magát az a pletyka, hogy a fehérváriak szerb hálóőre, Braniszlav Danilovics a DVSC-ben köthet ki. Ami biztos, a szerb cerberus kimaradt az ausztriai edzőtáborba utazó székesfehérvári keretből, vagyis az új szakvezető, Berg nem számol vele az összetartás során.