Jó úton jár a Loki

Akt.:
Bódi Ádám
Bódi Ádám - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Bódi Ádám szerint az edzőmeccseken elért diadalok nagyon jó hatással vannak a játékosokra.

Az élvonalban a hetedik helyen telelő DVSC-TEVA alakulatánál negyedik hete zajlik a felkészülés a tavaszi szezonra. Kondás Elemér tanítványai az edzések mellett immáron négy tesztmérkőzést vívtak, ezek közül kettőt sikerrel abszolváltak, egyszer döntetlennel zárult az összecsapás, míg egy találkozón vesztesen hagyták el a játékteret a hajdúságiak.

Módosítják a sorokat

– Az első héten főként a száraz futások vártak ránk, bár ekkor is előkerült a játékszer. Ezt követően egyre inkább a labdás edzésekre fektettünk hangsúlyt. Néha megküzdöttünk az elemekkel, ha enyhébb volt az idő füvön tudtunk tréningezni, a nagy hidegben pedig a műfüvön dolgoztunk. Ugyan sokan mondják, hogy a felkészülési meccseken nem az eredmény a fontos, ennek ellenére a siker mindig jót tesz a lelkeknek, erőt és önbizalmat tudunk meríteni belőle. A szakmai stáb variálja az együttest, mindig más összeállításban lépünk pályára, keresi a legerősebb kezdő tizenegyet. Úgy gondolom, jó úton járunk, bár mind támadásban, mind védekezésben látok lehetőséget az előrelépésre – fogalmazott a Hajdú-bihari Naplónak Bódi Ádám.

Szombaton a bajnoki címvédő Videoton vár a piros-fehérekre, a két egylet kétszer feszül egymásnak Székesfehérváron, először 12 órától harsan fel a kezdő sípszó.

– Már pénteken elutazunk, szerencsére a vezetőség arra is odafigyel, hogy ne meccsnapon kelljen buszoznunk. Jó erőfelmérő vár a gárdára, ugyanis a Vidi nagy riválisunk lehet a pontvadászatban. Minden bizonnyal újra vegyes csapatokkal lépünk majd a pályára – zárta mondandóját a 25 esztendős labdarúgó.

HBN–BÁSporthírek


hirdetés