Jó lenne egy iksz, de már annak is örülnék, ha rúgnánk egy gólt

Akt.:
Jó lenne egy iksz, de már annak is örülnék, ha rúgnánk egy gólt
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Történelmi nap a mai: 44 év után először lép pályára kontinensviadalon, az ellenfél Ausztria lesz. Nézzük, olvasóink hogy látják a mieink esélyeit.

– Ha realitásokat nézem, akkor két-három gólos vereség is lehet, ugyanis a selejtezők során majdnem minden meccsüket megnyerték az osztrákok. Jó lenne egy iksz, de már annak is örülnék, ha rúgnánk egy gólt – mondta Nagy Norbert.


Nagy Norbert

Nagy Norbert


Szoros meccs­re van kilátás Bacsó Balázs szerint. – Döntetlenben bízok, a mi védelmünk remekül szervezett és kellően kiforrott. Ha az első mérkőzésen nem szenvednénk vereséget, az óriásit lendíthetne a szereplésünkön.


Bacsó Balázs

Bacsó Balázs


– Nyerni fogunk, sőt, továbbjutunk a csoportból. Ha már ennyi év kihagyás után végre ott vagyunk egy tornán, akkor most már nagyot alkotunk. A csapat a felkészülési meccseken nagyon odatette magát – mondta Szabó Tamás.


Szabó Tamás

Szabó Tamás


– Lovrencsics és Kádár sérülése után, remélem, legalább döntetlenre hozzuk az első meccsünket, bár ez is csodaszámba menne. De talán a harmadik helyen tovább tudunk jutni a csoportból – bizakodik Szatmári Kristóf.


Szatmári Kristóf

Szatmári Kristóf


Csontos László győzelmet vár. – Ausztria nem akkora futballnagyhatalom, hogy meg kellene ijednünk tőle. Izlandot vernünk kellene, Portugália roppant erős, de nem rossz a csoport a mi szempontunkból.


Csontos László

Csontos László


– Nem akarok jósolgatni: győzzön a jobbik! Természetesen a szívem azt diktálja, hogy mieinknek szurkoljak – mondja Bolya Gergely.


B├│lya Gergely

Bolya Gergely


HBN|Fotók: Molnár Péter