Jó látni az itthoni focilázat

Akt.:
Dombi Tibor
Dombi Tibor
Debrecen – Dombi Tibi szerint a belgák ellen sem esélytelen a magyar labdarúgó-válogatott.

Valóban egy álom, egy varázslat a válogatottunk szereplése, ahogyan abban a bizonyos dalban éneklik a magyar szurkolók – kezdte a Storck-gárda méltatását Dombi Tibor, a Loki legendás egykori játékosa, a DVSC-DEAC jelenlegi pályaedzője.

– Nem akarok én szakmázni, egyszerűen csak jó látni, hogy itt is ugyanolyan futball-láz tört ki, mint azt külföldön már megtapasztalhattuk. Az utóbbi harminc évben nem éltük meg azt, hogy kocsmákban, tereken nézzük néhány naponta a mieink meccseit, vagy elutazzunk a kedvencekért külföldre. Szó szerint őrület van és csak most tudtuk meg, mennyi „alvó futballügynök” van hazánkban – fogalmazott a Bombázó becenévre hallgató korábbi szélső.

Dombi egyáltalán nem érzi esélytelennek Dzsudzsákékat a belgák elleni, vasárnapi nyolcaddöntőben sem. – Az Eb-n eddig tapasztaltak egyértelműen azt mutatják, hogy nincs olyan csapat, amelyik verhetetlennek tűnik. Bárki legyőzhet bárkit, senkit sem vernek tönkre sok góllal, tehát nekünk is lehet esélyünk Belgium ellen. Ettől függetlenül benne van a pakliban, hogy egy korábbi győztes mostantól menetelésbe kezd és elhódítja a serleget. Ha mi ugyanolyan szervezettek leszünk vasárnap, mint eddig a tornán és azt hozzuk, mint mondjuk Izland ellen a második félidőben, ahol a nagycsapatokat idézve végig nyomtunk és rúgtunk egy gólt a hajrában, akkor nem kizárt a nyolc közé jutás sem.

HBN-TN
hirdetés