Jó hírét viszik Böszörménynek határon innen és túl

Jó hírét viszik Böszörménynek határon innen és túl
© Fotó: Matey István, archív
Hajdúböszörmény – Az ipar és az agrárium is képviselteti magát a hetedik hajdúsági expon.

Sajtótájékoztatón ismeretette Kiss Attila polgármester az augusztus 10-12. között tartandó VII. Hajdúsági Expo és Traktorhúzó Európa Kupa programját. A keddi eseményen a polgármester bejelentette, hogy a rendezvény fővédnöke Nagy István miniszter lesz. Az expo egyik fontos eseménye a már hagyományosan megrendezendő agrárfórum. A kiállításokon mind az ipari, mind az agrárszféra szereplői lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, csakúgy, mint a hajdúvárosok.

Szarvas-Szabó Katalin, a Szabadhajdú Nonprofit Kft. ügyvezetője szerint a rendezvény egyik legfontosabb célja, hogy Böszörmény jó hírét szerte vigye az országban, s a határainkon túlra is.
Czeglédi Jánostól, az egyik fejlesztő iroda ügyvezetőjétől megtudtuk, hogy a kiállítók között ott lesznek majd többek között a testvérvárosok, illetve az önkormányzati cégek is. Ficsor László, a Hajdúböszörményi Traktorhúzó Egyesület elnöke bejelentette, hogy az európa kupa történetében először rendeznek Mini Modified kategóriában versenyt Hajdúböszörményben.

– Gargya Imre –