Jó hír: lesznek nézők a Loki bajnokiján

Jó hír: lesznek nézők a Loki bajnokiján
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Nem lesz zártkapus a DVSC-TVP következő két hazai mérkőzése.

A Magyar Kézilabda Szövetség Fellebbviteli Bizottsága a december 30-án lejátszott DVSC-TVP–Békéscsaba bajnoki, illetve a január 20-án lejátszott Érd–DVSC-TVP Magyar Kupa-mérkőzéssel kapcsolatban is helyben hagyta az 500 ezer, illetve 5 millió forintos pénzbüntetést, az Érd–DVSC-TVP összecsapással kapcsolatos zártkapus büntetést pedig három hazai mérkőzésről kettőre csökkentette.

A szövetség a zártkapus meccsekkel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adta a Fegyelmi Szabályzat 46. §.-ra hivatkozva:

A fegyelmi határozatot abban a versenyrendszerben kell végrehajtani, amelyben az adott fegyelmi eljárásra okot adó esemény történt.”

Tehát ennek értelmében a Loki soron következő két hazai Magyar Kupa találkozóját játssza majd üres lelátók előtt.

HBN


Debrecen - Az orosz válogatott Anna Punyko 2016-ban, a román nemzeti együttesben szereplő Madalina Zamfirescu 2017-ben szerződött a DVSC-hez, s most mindketten újabb egy-egy éves kontraktust írtak alá a klubbal. – A szívembe zártam a várost, az országot, a csapatot, éppen ezért örülök, hogy itt f...

Kovacsics Anikó (k), valamint a holland Kelly Dulfer (b) és Cornelia Groot (j) a női kézilabda Európa-bajnoki selejtező 3. fordulóján játszott Magyarország - Hollandia mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. március 22-én. Magyarország-Hollandia 18-19.
Győr - A magyar női kézilabda-válogatott 19-18-ra kikapott csütörtökön a világbajnoki bronz- és Európa-bajnoki ezüstérmes Hollandia csapatától Győrben, a decemberi kontinenstorna selejtezősorozatában. A két ország válogatottja 42. alkalommal találkozott, a hollandok 1989 és 2010 után harmadszor n...

A magyar női kézilabda-válogatottból visszavonuló Görbicz Anita az utánpótlás-játékosok sorfala között a győri Audi Arénában 2018. március 22-én. A kézilabdázó 2002 és 2017 között 233 mérkőzésen lépett pályára nemzeti színekben.
Győr - A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) visszavonultatta a női válogatott 13-as mezszámát, amelyben Görbicz Anita szerepelt. A csütörtöki, győri magyar-holland Európa-bajnoki selejtező bemelegítését minden magyar játékos "Köszönjük, Görbe!" feliratú, 13-as számú trikóban végezte. A kezdés előt...