Jelentkezzen, ha ellopták az autója márkajelzését!

Jelentkezzen, ha ellopták az autója márkajelzését!
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök várják a sértettek jelentkezését.

A Debreceni Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást három fiatalkorú debreceni lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiúk 2017. november 6-án 20 óra körül Debrecenben, az István úton parkoló járművekről márkajelzéseket loptak el, amikor a rendőrök tetten érték őket.

A nyomozók kihallgatták a 14, 15 és 16 éves debrecenieket, akik beismerő vallomást tettek és elmondták, hogy 2017. október 27-én, illetve 28-án is loptak márkajelzéseket Debrecenben, a Derék és Vincellér utcán parkoló gépkocsikról.

A bűncselekmények körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri a fenti időszakokban és helyszínekről eltulajdonított gépkocsimárkajelzés tulajdonosait, hogy jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –