Jelentkezzen, aki felismeri őket!

Jelentkezzen, ha felismeri őket!
Jelentkezzen, ha felismeri őket! - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri. A grafikákon látható férfiak egy idős asszonytól készpénzt loptak el.

A Debreceni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen, akik 2014. június 18-án 12 óra 15 perc körüli időben, Debrecenben, a Martonfalvi utcán található egyik lépcsőházban becsengettek a 76 éves sértetthez, aki beengedte őket a lakásába. A két férfi az idős néni figyelmét elterelve készpénzt tulajdonítottak el, majd elhagyták a helyszínt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik ismeretlen 30 év körüli, 170-180 cm magas, vékony, sportos testalkatú férfi, aki az elkövetéskor egy farmer kabátot és hosszú nadrágot, valamint napszemüveget viselt. Társa 20-30 év körüli, 180-190 cm magas, erős testalkatú férfi, aki az elkövetéskor egy zöld csíkos pólót viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfiakat felismeri és tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban érdemleges adattal, információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/416-115 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –