haon-sportoldal

2008.04.01. 10:14

Fradi-verésre készülnek a debreceni lányok

<p>Debrecen - Lassan véget ér a közel egyhónapos szünet a női kézilabda bajnokságban, s a Loki egy vérbeli rangadóval folytatja a pontvadászatot, hiszen április 3-án 18 órától a Ferencváros gárdájáét látják vendégül a piros-fehérek a Hódosban.</p>

Mindig derbi

A Loki–Fradi összecsapás mindig igazi presztízsütközetet jelent, legyen szó bármilyen sportágról, de most különösen fontos meccs következik a mérkőző felek között, hiszen a végeredmény nagyban befolyásolhatja a bajnoki dobogóért zajló harcot is.

A jelenlegi állás szerint a Ferencváros a 3. helyen áll a tabellán, míg a DVSC-Aquaticum az 5. helyen tanyázik, ám a különbség mindössze négy pont a gárdák között.

Amennyiben hazai siker születik a debreceni meccsen, akkor mindössze két egység lesz a különbség és a zöld-fehérekre is várnak még rázós mérkőzések a véghajrában, azaz minden előfordulhat.

Természetesen a lokisták számára az elsődleges cél a győzelem kiharcolása, de fontos lenne minimum öt góllal legyőzni a Fradit, mivel az első meccsen a fővárosban Szucsánszkiék 33–29-re győztek, s amennyiben a bajnokság végén egyforma ponttal áll a két csapat, akkor az egymás közti eredmények döntenek a helyezések sorsáról.

Együtt a csapat

Jó hír a DVSC-Aquaticum háza tájáról, hogy az utóbbi hónapokban sérülésektől sújtott gárda kerete újra összeállt. Tánya Vorozscova, Temes Bernadett, Verica Nikolics és Sütő Edina is újra a csapattársakkal edzett, s kedden még a válogatottbeli elfoglaltságok miatt távollévő játékosok is csatlakoztak a gárdához. Viszont egy szomorú hír sújtotta a gárdát, ugyanis a napokban elhunyt a szakmai igazgató, Skaliczky László édesapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!