Bulvár, celeb

2008.04.14. 10:24

Győzike pénzt oszt

<p>Győzike tíz millió forintot adományoz a rászoruló gyermekeknek. <BR /></p>

Gáspár Győző külföldi luxusutazások helyett belföldi jótékonysági országjárásra adta a fejét.

- Az év elején egy alapítványt hoztam létre, hogy annak segítségével támogathassam a hátrányos helyzetű gyerekek továbbtanulását. Szeretnék azoknak a kölyköknek is örömet szerezni, akik még soha sem nyaralhattak vízpart mellett. Őket a legjobb hazai üdülőhelyeken, Hévizen, Hajdúszoboszlón vagy a Balatonon táboroztatom.

Itt nem csak strandolással és evéssel tölthetik majd az időt, nyelvtanulásra és testnevelésre ösztönző programok várnak rájuk – jelentette ki a showman, aki minden eddiginél több pénzt szán jótékonykodásra. – Megfogadtam, hogy a Győzike-show-val idén nem utazom sehová, az erre szánt összeget az alapítványba fektetem. Eddig nyolcmillió forint volt a legtöbb, amit elajándékoztam. Idén ennél is több pénzt osztok szét – szögezte le Győző.
Forrás: Netbulvár

  • Ágica és Győzike szerepel majd a szexszínházban
    Judy Nero rendezésében április elején mutatják be az első hazai pornószíndarabot, melyben több híresség is szerepet kapott - írja a Story Online.
  • Győzike: Virág nagy sztár lesz!
    Gáspár Virág kiköpött édesapja: bátran pózol és produkálja magát a kamerák előtt. A kislányt egyáltalán nem zavarja, hogy a családi reality főszereplője ...
  • Győzike bejelentette, hogy folytatja
    Győzike bejelentette a Coolspace.hu portálon, hogy folytatódik a Győzike Show.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!