Helyi közélet

2015.01.12. 19:12

Eltűnt egy idős néni Debrecenben

Debrecen - A 79 éves néni egy debreceni egészségügyi intézményből tűnt el, a rendőrök keresik.

Debrecen - A 79 éves néni egy debreceni egészségügyi intézményből tűnt el, a rendőrök keresik.


Frissítés:

A rendőrök Debrecenben a Derék utcában megtalálták a hétfőn délután egy helyi egészségügyi intézményből eltűnt nénit.


Eltűnése miatt keresi a Debreceni Rendőrkapitányság Técsi Imréné 79 éves debreceni lakost.

A néni eltűnése ügyében a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Debreceni Rendőrkapitánysága 09010/1448/2015. id. körözési eljárást indított.

Az idős néni 2015. január 12-én kísérettel orvosi vizsgálaton volt egy debreceni egészségügyi intézményben, ahol 14 óra körüli időben őt kísérője a liftbe történő beszállás során szem elől veszítette. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 15 óra 30 perckor érkezett a néni eltűnéséről a bejelentés, akinek felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az idős asszony 158 centiméter magas, 80 kilogramm súlyú, rövid haja ősz színű. A néni szürke színű, hosszú kabátot, szürke színű nadrágot, fekete színű, lapos talpú cipőt, fején drapp színű kötött sapkát visel. Az idős néni betegségéből eredően térben és időben nem tud tájékozódni.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt idős asszonyt látja és tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06-52/457-040-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), továbbá a 107, vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában