szon-sportoldal

2008.05.05. 11:53

Csütörtököt mondhatnak kedden

<p>Egy győzelem választja el a Vasast a bajnoki címtől, de még egyenlíthet a Betonút-NRK.</p>

Aligha kétséges, hogy behűtött pezsgőkkel várják a nyíregyházi röplabdáshölgyeket kedden késő délután Budapesten. A nagy durranást a Vasas diadalára tartogatják, ugyanis amennyiben nyerne a házigazda a Folyondár utcában 18 órakor kezdődő bajnoki döntő negyedik felvonásán, eleredhetne az aranyeső.

A vendégek dupla vagy semmit játszanak, hiszen ha bravúros győzelmet aratnának, kikényszeríthetnék a csütörtöki mindent eldöntő ütközetet, ellenkező esetben viszont véget ér az NB I. Ligabajnokság 2007/2008. évi kiírása. Az már biztos, hogy a BSE a bronzérmes, mivel háromszor legyőzték a Gödöllőt.

– Homlokegyenest jobban kell játszani a vasárnap látottakhoz képest. Nem is a vereség ténye szomorított el, hiszen ez benne van a játékban, hanem ahogyan kikaptunk. Az akarati tényezőkben és az egységességben kerekedett fölénk a Vasas – mondta Ludvig Zsolt. – Az irányítás az ellenfelünk kezében van, bizonyára javában készülődnek az ünneplésre. Más választásunk nem marad, minden egyes játékosunknak át éreznie a helyzet jelentőségét. Sajnos, az egész évad során most először nem látom ez erőt a csapatunkban, remélem, rám cáfolnak.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!