Feltételes mondatok

Akt.:
Majd ha Sándor Mária vértanú lesz, majd ha tisztességes ellátórendszer lesz, majd ha nem csak egy lesz fekete ruhában, majd ha a kórház hideg kövén csak a kedves nővér marad melletted, majd ha bemész a szerettedet megfürdetni a kórházba, majd ha elhiszed, hogy nem csak kitalálták… Barak Beáta jegyzete.

Majd ha működésképtelen és elembertelenedett lesz a rendszer, majd ha húsba vág az érv, majd ha elhiszed, amit olvasol és látsz, majd ha naponta történnek tragédiák, majd ha több stadion lesz, mint kórház, majd ha ennyi ápoló sem lesz, majd ha megköszönöd, hogy feltárták a visszásságokat, majd ha a betegek mellé elég embert adnak, majd ha a sérült emberek mellé dupla annyi embert adnak, majd ha nem kötik ágyhoz a kiszolgáltatottakat, majd ha nem csak a pénzt hajtod, majd ha odaadod, nem eladod, ami neked már nem kell, majd ha megnyugszol, majd ha kevesebbet fogyasztasz, majd ha nem egy plakát formálja a nézetedet, majd ha bejutunk a döntőbe, majd ha nem lesznek idomított cirkuszi állatok, majd ha nagyon jól megélsz 47 ezerből, majd ha dolgozni is akarsz, majd ha nem kell eltitkolnod, majd ha lesz egy gyermeked, majd ha több is lesz, majd ha érdekelnek a vélemények.

– Barak Beáta –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés