Jegyzet: Aki debreceni!

Akt.:
Loki
Loki
Elképesztő, hogy egy teljes év sikersorozatát egyetlen meccs a feledés mély homályába süllyesztheti! Az elmúlt héten megdöbbentő „szurkolói” hozzászólások szedték le a keresztvizet a lokistákról, miután a DVSC 1–0-ra kikapott Korcéban a Skenderbeu ellen. Boros Norbert jegyzete.

A balkáni betlit követően oly módon pocskondiáztak egyesek, mintha minden egyes szitokszóért külön prémium járt volna. És vélhetőleg azok verték a legvéresebb szájjal a klaviatúrát, akik korábban az egekig emelték a veretlenül bajnoki címet és Magyar Kupát nyerő aranylábú gyerekeket…

Nem szállok vitába azokkal, akik azt mondják, hogy a Loki tudása alatt teljesített Korcéban, mert valóban szokatlanul enerváltan játszottak Kondás Elemér tanítványai, s ha nagyobb aranyú vereséget szenvednek, akkor sem szólhattak volna egy árva szót sem. De! Ez a kupasorozat arról szól, hogy két mérkőzés alapján dől el a továbbjutás sorsa, s ha a DVSC Nyíregyházán legalább két góllal legyőzi a Skenderbeut, akkor az albániai mérkőzést akár egy rossz álomnak is tekinthetjük.

Viszont a Lokinak szüksége van arra a segítségre, amit csak a drukkerek adhatnak meg. Nem kell taglalnom, mekkora hátrányt jelent, hogy a hazai meccset is idegenben kell játszania a gárdának. Éppen ezért mindenki tegye oda magát, „aki debreceni”!

Boros Norbert

Címkék: , , ,