Jeges turmix

Jeges turmix
A tél nem akar egyelőre temetődni, a medve, gyertyaszentelőkor, ki tudja már, hová bújik, lehet, hogy nem is ő jön elő, hanem mi húzódunk el a summantósba, a medve különben is politikailag megbízhatatlan, volt szovjet utódállat.Fábián György jegyzete

Kíváncsi vagyok, mikorra lombodzik akkorára a kampány, hogy elsöpörje az újinfluenzát, mint ahogy – gyakran idézett példám szerint – körülbelül tíz esztendeje ilyenkor is csak addig volt hír a gennyes agyhártyagyulladás, amíg Torgyán doktorunk fel nem állott az agrárminiszteri székből, mert utána már azt rágta a közbeszéd, mintha elvágták volna a megbetegedéssorozatot, legalábbis a nyilvánossági hangzavart illetően.

Csak úgy mellesleg, most a képviselői vagyonnyilatkozatok is, ennyi év után, úgy látszik, alig moccantják meg a dugattyút.A hullapelyhes sem tudott egyelőre akkorát esni, hogy eltakarja a BKV-ügyeket, nehéz is lesz, vezetők bilincsben, dolgozók fél lábbal sztrájkban, a járművek műszakilag szabotálnak, az utakat pedig beborítja a hó, érdemes lesz lassan a DKV-nak a BKV-t is megvennie, csak egy betű, mi az nekünk, ez Debrecen.

A tél nem akar egyelőre temetődni, a medve, gyertyaszentelőkor, ki tudja már, hová bújik, lehet, hogy nem is ő jön elő, hanem mi húzódunk el a summantósba, a medve különben is politikailag megbízhatatlan, volt szovjet utódállat. Farkas Pétert viszont kiadja nekünk Andorra, bőrkötésben, Farkast, akit úgy üldöztünk, mintha legalábbis Mengele lett volna, pedig kár a gőzért, hiszen úgyis ember embernek farkasa, itt vagyunk hát egymásnak kéznél. Aztán majd jő a tavaszi szél. Ki tudja, mekkora lesz. Mindenesetre, hol van az még, hosszú távra nem tervezünk.

– Fábián György –


A szerző blogja:
http://blog.mon.hu/ludwighernya