Javíthatják impozáns hazai mérlegüket az újvárosiak

Akt.:
Javíthatják impozáns hazai mérlegüket az újvárosiak
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – A balmazújvárosiak ősszel már két vállra fektették a budaörsieket, erre készülnek a hétvégén is.

A harmadik helyen álló Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a tizenötödik pozíciót birtokló Budaörs együttesét látja vendégül az NB II. 34. játéknapján, a mérkőzés vasárnap 18 órakor kezdődik. A hajdúságiak október végén 1–0-ra verték a Budaörsöt, az újvárosiak Kapacina Kevin 87. percben szerzett góljával csikarták ki a győzelmet. A Pest megyeiek jó előjelekkel várhatják a kezdő sípszót, mivel az előző négy fordulóban veretlenek maradtak, Bognár György tanítványai a begyűjthető tizenkét pontból nyolcat kaparintottak meg. Érdekesség a budaörsiekkel kapcsolatban, hogy ősszel a csákvári, míg tavasszal a tatabányai albérlet jelenti számukra a „hazai” pályát.

Feczkó Tamás legénysége szerdán a Kozármisleny otthonában magabiztosan szerezte meg a három egységet (3–1). A tréner a találkozót a klub hivatalos weboldalán értékelte.

– Nagyon fegyelmezetten, higgadtan, jól futballozott a csapat. Kiváló minőségű pályán játszhattunk, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a saját játékunkat tudtuk produkálni. Mindezt szemre is tetszetősen, magabiztosan tettük – nyilatkozta a balmazfoci.hu-nak Feczkó.

Az újvárosi szurkolók abban bízhatnak, hogy a gárda folytatja kiváló szereplését saját stadionjában. Sigér Dávidék 2017-ben hat bajnokit vívtak odahaza, ebből négyet sikerrel vettek, a Váccal megosztoztak a pontokon, egyedül a Békéscsaba bizonyult kellemetlen vendégnek, a csabaiak 1–0-ra múlták felül a Balmazt.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek