Javában épül a Campus Fesztivál helyszíne

Akt.:
Javában épül a Campus Fesztivál helyszíne
Debrecen – Szerdán indul a Campus Fesztivál, melynek építési munkálatait már meg is kezdték a Nagyerdőn.

Több mint négyszáz zenei, kulturális, sport és szabadidős program várja a közönséget a július 22-én kezdődő, négynapos fesztiválon, melynek első sátra a Nagyerdei körúton a stadion bejáratával szemben már fel is épült, hogy olyan bandáknak adjon otthont, mint a Paddy and the Rats, a Lord, a Deák Bill Blues Band vagy a debreceni Skafunderz.

Lezárások

A városban közlekedő autósok számára fontos információ, hogy július 20-án 00.00 órától július 26. éjfélig a Nagy­erdei körút Ady Endre út és Pallagi út által határolt szakasza a fesztivál építési munkálatai miatt le lesz zárva, így forgalomelterelésre kell számítani.

A Campus Fesztivál kapuja szerdán 14 órakor nyílik, ekkortól vehetik birtokba a vizesblokkokkal felszerelt kemping területét is a sátrazók. A Nagyerdei körút Pallagi út felőli oldalán építik fel a rendezők a fesztivál főbejáratát, ahol kerékpártároló, csomagmegőrző és helyszíni jegyvásárlási lehetőség is várja a közönséget, valamint az előre megváltott belépők karszalagra váltása is ott történik majd.

HBN–SZL