Játékosság és tudásbővítés az esélyegyenlőség jegyében

Akt.:
Hajdúböszörmény – A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés Esélyegyenlőségi Központ, közismertebb nevén a DEMEK idén is megrendezi december 3-án a már hagyománynak számító Esélyegyenlőségi Napjukat, aminek idén a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar Főépülete ad otthont– adta hírül Bene Viktória.

A fogyatékossággal élők világnapja alkalmából megrendezett esélyegyenlőségi napon a játékosság és a tudásbővítés is szerepet kap.

Az eseményen az érdeklődőknek lehetőségük nyílik egy interaktív csoportversenyben is részt venniük, ahol különféle érzékenyítő programokkal találkozhatnak. A játékos vetélkedő során a résztvevőknek lehetőségük lesz tapasztalatot szerezni a fogyatékossággal élő embertársaik mindennapjairól.

A 10 állomásos játékos vetélkedőre itt tudnak regisztrálni december 2. 12 óráig az 5 fős csapatok.

Ezen a napon a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar szervezésében rendezik meg az I. Különleges Bánásmód Nemzetközi Konferenciát, ahol olyan érdekes előadásokat hallhatunk, amiből megismerhetjük az Ügyes Tanoda és a Pető Intézet működését, emellett többet megtudhatunk az iskolai agresszió hatékony kezeléséről is.

Az érdeklődők megtekinthetik Teveliné Szilágyi Anita szájjal festő kiállítását is.

Helyszín: Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Kar Hajdúböszörmény

Rendezvény kezdete: december 3 (csütörtök) 9:30

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!

– Bene Viktória –