Játékos vetélkedőn bizonyítottak a diákok

A legjobbak értékes ajándékokat kaptak
A legjobbak értékes ajándékokat kaptak - © Fotó: Rozsik Rita
Komádi – A környezettudatosság jegyében rendezett vetélkedőt a Közösségi Ház és Városi Könyvtár február 15-én. Az esemény Fehérné Kéki Renáta környezetkutató segítségével zajlott, aki igyekezett minél érdekesebb feladatokat kitalálni a gyerekeknek.

Az általános iskolás 5. és 6. osztályos diákok számára szervezett vetélkedőre négyfős csapatok jelentkeztek. A gyerekek többek között rejtvényt fejtettek, ismerniük kellett a védett hazai állatokat, nemzeti parkjainkat, a szelektív hulladékgyűjtést, továbbá játékos formában mutatták be tudásukat a komposztálásról. Az 1–3. helyezett csapatok értékes könyvjutalomban és oklevélben részesültek, a többieknek emléklappal és egy kis ajándékkal gratuláltak a zsűri tagjai (Gyengéné Tusz Enikő Katalin, a Komotthon Kft. vezetője, Gellén Annamária művelődésszervező és Tóthné Krucsó Erzsébet könyvtáros).

– Rozsik Rita –


A vetélkedő legjobbjai

  • I. helyezett csapat: Fésűs Zoltán, Wágner Boáz, Beregi Donát, Fekete Lajos (Sulyok István Református Általános Iskola 5.a)
  • II. helyezett csapat: Karácsony Attila, Szűcs Ákos, Sike Ferdinánd, Juhász Gyula (Barsi Dénes Általános Iskola 6.b)
  • III. helyezett csapat: Mohácsi Kata, Máté Attila, Szalai Kristóf, Hagymási Zsombor Balázs (Sulyok István Református Általános Iskola 5.a)