Járt a taps a lokistáknak

Akt.:
Járt a taps a lokistáknak
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – A Loki akaratos, és jobb focijának köszönhetően legyőzte a Diósgyőrt a Nagyerdei Stadionban, így már hét pontja van.

Kétségtelen, hogy az esélyek a hazaiak mellett szóltak a szombat esti keleti rangadó előtt, ugyanis a DVSC az utóbbi tíz hazai összecsapásán, melyet a DVTK-val vívott meg, mindig diadalmaskodott. Most sem szólt sok minden a vendégek mellett, hiszen a debreceniek az elmúlt két fordulóban négy pontot szorgoskodtak össze, míg a borsodiak csupán egyet, azt is hazai pályán, a Puskás Akadémia ellen.

Magabiztos kezdés

Az első percek rögtön meg is mutatták, milyen játékra számíthatunk a felektől, ugyanis a Diósgyőr nagyjából 30 méterre a kapujától húzta meg védőfalát, szinte teljesen feladva a támadás lehetőségét. Bódiék viszont abszolút támadólag léptek fel, meg is voltak a hazaiak helyzetei, Szécsi Márk már az első percben megdöngette a kapufa tövét, de később sem a viharos miskolci rohamokról szólt a meccs, sőt! A piros mezes vendéglátók domináltak, Szécsi lövése után sem lettek veszélytelenebbek: Varga Kevin lövése is bemehetett volna, és Bódi Ádám tekerése is gólt érdemelt volna.

loki2Fotó: Kovács Péter

Minderre egy veszélyes távoli DVTK-bomba volt a válasz, és az azt követő Nagy Sándor-bravúr, de ennél többször nem riogattak a látogatók. Nem úgy Haris Attila, aki ajtó-ablak ziccerben egy pár centivel elvétette a jobb alsó sarkot, ezzel Antal kapus ismét fellélegezhetett. A félidő vége valamelyest csendesebb játékot hozott, de érezhető volt, a folytatás is a DVSC-é lesz.

A szünet után sem csillapodott a hazaiak fölénye, és ez pár perc múlva góllá is érett. Haris szerelése nyomán Tőzsér Dániel elé került a labda, aki végig vezette az ellenfél térfelén, majd ballal mesterien kilőtte a jobb alsó sarkot.

Megvolt a második

A bekapott találat után igyekezett rendezni sorait a Diósgyőr, a vezetőedzőjük még kettős cserét is végrehajtott, de nem lett jobb a helyzet. A Loki magabiztosan verte vissza a a borsodi támadásokat, és Szécsi Márk remekbe szabott csúsztatásával megduplázta előnyét.

loki3Fotó: Kovács Péter

A DVSC végül teljesen megérdemelten győzött, kivívva a közönség szimpátiáját, a debreceni drukkerek felállva tapsoltak, és régen nem látott ünneplésben részesítették a kedvenceiket. Akik rá is szolgáltak a dicséretre, hiszen megalkuvást nem tűrő, sokszor élvezhető futballt varázsoltak a gyepre.

Jó volt szombat este a Lokiért szorítani a Nagyerdei Stadionban!

TN


DVSC vs. DVTK
Debrecen, Miskolc - Most sem sikerült pontot szereznie a Debrecen vendégeként a Diósgyőrnek. A labdarúgó NB I 3. fordulójában szombaton kora este a Debreceni VSC vendége volt a Diósgyőri VTK együttese. Az összecsapást a hazai gárda várta több gonddal, ugyanis alapembernek számító játékosai közül ...

Nagy Sándor
Debrecen - Nagy Sándor óriási bravúrt mutatott be a Diósgyőr elleni meccsen. Mint ismert, szombaton a DVSC csapata 2-0-s győzelmet aratott a DVTK felett a Nagyerdei Stadionban. A találkozót nálunk is élőben követhették. Könnyen lehet, hogy ezen a meccsen láthattuk a szezon egyik, ha nem a legnagy...

Herczeg András és Fernando Miguel Fernandez Escribano
Debrecen, Miskolc - A DVSC vs. DVTK (2-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Herczeg András és Fernando Miguel Fernandez Escribano értékelte a látottakat. Fernando Miguel Fernandez Escribano: A Debrecen megérdemelten nyert, az első perctől kezdve sokkal jobban játszottak, mint mi. Sokat kell...

DVSC vs. DVTK
Debrecen, Miskolc - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 3. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Diósgyőri VTK együttesét fogadta szombaton 18.00-tól a Nagyerdei Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 3. forduló ...