Járja be Európát a Navigonnal!

A NAVIGON világviszonylatban is a kiemelkedő minőségű navigációs rendszereket forgalmazó legsikeresebb vállalatok közé tartozik.

1991 óta működik sikeresen, mint a mobil navigációs megoldások gyártója.  

 

A Navigon egyik kiemelt partnere a mobilx, amely számos Navigon modell mellett rendelkezik egy bemutató állvánnyal, amelyen helyet kapott több GPS készülék is. A kipróbálható GPS-ek közé tartozik a Navigon 4350 max, amely rendelkezik azokkal a kiemelkedő tulajdonságokkal, amely könnyűvé és biztonságossá teszi a mindennapok utazását.

A Navigon 4350-et a mobilx teljes Európa térképpel adja. Így ha Ön nyaralást tervez más európai országokba, kellemes útitársra találhat ebben a készülékben. A 4350 max kipróbálható és meg is vásárolható a mobilx Debrecen, Kossuth utca 8. alatti üzletben. Az árát tekintve a vetélytársakkal összehasonlítva igencsak kedvező, hisz nem kell százezreket kiadni egy készülékért és a szoftverért. A legtöbb Navigonhoz jár térképszoftver és frissítési lehetőség is.

A készülék kinézetéről is érdemes beszámolnunk hisz formatervezett külseje illeni fog gépjárműjéhez. Egy navigációs készüléknél azonban nem csak a megjelenés fontos. A NAVIGON MyRoutes mindig a legjobb útvonalat ajánlja, az Ön személyes vezetési stílusára szabva, a napnak és a napszaknak megfelelően. A kényelemről olyan alkalmazások gondoskodnak, mint például a Reality View Pro, a Clever Parking és a TMC útinformáció. A 4350 max, még ennél is többet nyújt: Text-to-Speech, Hangos TMC és Bluetooth kihangosító azért, hogy a kezei ott maradjanak, ahol a legnagyobb szükség van rájuk – a kormányon.

A másik kiemelkedő készülék a Navigon 8450 Live. A mobilx 2 év ingyenes szoftverfrissítést kínál az eszközhöz.  

De mi is az a Live funkció? A valós idejű közlekedési információknak köszönhetően Navigon felhasználóként a Live funkcióval megtudhatja, épp merre szabad az út. Így a készülék mindig az Önnek legmegfelelőbb utat ajánlja fel – az aktuális közlekedési helyzet figyelembevételével. Magyarországon az időjárással kapcsolatos útviszonyokat is lekérdezhetjük egy gombnyomással. Természetesen, akik ezt a funkciót nem kedvelik azoknak is készült egy széria, hisz a Navigon 8410 ugyanolyan tulajdonsággal rendelkezik, mint a 8450, a Live funkció kivételével. A 8450 GPS-sel minden útvonalán időt nyerhet, ugyanis ehhez a Navigon GPS-hez TMC antenna is jár, amellyel a közlekedési híreket valós időben hallgathatja meg.  A beépített Real City 3D technológiákkal útvonaláról rendkívül élethű képet kaphat. A képernyőn láthatja az épületek körvonalait, az utcákat, a közlekedési lámpákat, sőt az útburkolatra festett jeleket is.

A mobilx-től kapott információ szerint fontos, hogy a készülékek első bekapcsolását követően 30 napon belül, a www.navigon.com/fresh oldalról, a Fresh program segítségével, ingyenesen töltsük le a legfrissebb 40 országos Európa térképet. Hisz, ha 30 napon belül nem tesszük meg elvész az ingyenes térképfrissítési lehetőségünk.

 

További fontos termék leírást és tájékoztatót talál az alábbi linken: Navigon autós navigációk, vagy személyesen a mobilx debreceni üzletében.