Helyi közélet

2008.10.17. 12:52

Minősítés: Magna Cum Laude

<p>Debrecen – A Magna Cum Laude zenekar október 25-én, szombaton este a debreceni Lovardában lép színpadra, a Napló-koncertek sorozatban.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/campus-oktober/cn/boon-news-fabiangy-20081002-030857 "><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Campus októberi programok</B></A> [.pdf - 86-95KB]</p>

A Minden állomás, az Osztály vagy a Vidéki sanzon című dalok előadója, a Magna Cum Laude egészen biztosan nem ismeretlen a zeneszerető közönség számára, hiszen az elmúlt években többször is koncertezett Debrecenben, dallamos zenéje a rádiókban is hallható.
A gyulai zenekar lassan már tíz éve aktív szereplője a hazai zenei életnek, sikereik bizonyítják, hogy vidéki zenekarként is oda lehet férni a tűz közelébe – habár ezt mi itt Debrecenben a Tankcsapda miatt már jól tudjuk.

A Magna Cum Laude munkásságát nemcsak a közönség, de a zenei szakma is elismerte, kaptak Fonogram Díjat az év poplemeze kategóriában, az együttes basszusgitárosa pedig az év szövegírója címet is elnyerte.
A sodró lendületű koncertműsorukból a lassú számok sem hiányozhatnak, s aki egyszer belekóstol a Magna Cum Laude világába, az biztosan visszatérő vendége lesz a buliknak, már csak azért is, mert olyan zenekarról van szó, amelyik nemcsak a tiniknek játszik, hanem az idősebb generációk is jól tudják érezni magukat a koncerteken, akár táncolni, akár csápolni, ugrálni szeretnek.
Október 25-án a Lovardában előzenekara is lesz a Magna Cum Laudénak, mégpedig a debreceni Sun Tana Music, amely pörgős Santana-feldolgozásokat játszik majd a közönségnek.
Jegyek elővételben a Napló-székházban, a Mezonban, a Pont Irodában és a Lovarda sörözőjében kaphatók.
– Sz. L. –

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában