Izraelben is magyarosan ünnepelt a volt Loki-játékos

Izraelben is magyarosan ünnepelt a volt Loki-játékos
© Fotó: one.co.il
Beér-Seva – A DVSC egykori, a Hapoel Beer-Sheva jelenlegi labdarúgója, Korhut Mihály a feleségével Izraelben töltötte a karácsonyt és a szilvesztert. Igyekeztek ott is a hazai hagyományoknak megfelelően ünnepelni.

Az exdebreceni játékos másfél éve játszik az izraeli együttesnél. Az ottani bajnokságban az ünnepek alatt sincs szünet, így ez volt a második alkalom, hogy kint ünnepelte a karácsonyt és a szilvesztert – írja a Blikk a Foodyny.hu interjúja nyomán.

Szerencsére azért még itt is beszerezhető majdnem minden, ami a karácsonyhoz szükséges, a többit pedig a feleségem otthonról hozta: így van karácsonyfánk, adventi koszorúnk és a lakás is szépen fel van díszítve”

– magyarázta a 29 éves balhátvéd, aki néhány csapattársát is áthívta magához szenteste.

A cikkből az is kiderül, hogy Korhut felesége remekül főz, így a magyar ízekkel teli, többfogásos ünnepi vacsora sem maradhatott el.

A teljes interjú elolvasható a foodyny.hu-n.

Forrás: Blikk / Foodyny.hu


Debrecen - A Loki játékosa és Anthony Joshua nyaralás közben álltak össze egy közös képre. A 28 éves nehézsúlyú ökölvívó áprilisban Vlagyimir Klicskót ütötte ki a ringben, most a jól megérdemelt pihenését töltő DVSC-középpályással, Tőzsér Dániellel készített közös fotót. Cohiba time @antho...