Izgalmas VB-kampány a debreceni Media Marktban

Izgalmas VB-kampány a debreceni Media Marktban
Magyarországon egyedülálló tippjátékot indít a Media Markt a futball VB előtt. Eszerint visszakapja a vásárlás teljes összegét minden magánszemély, aki 2010. június 1. és 11. között 10.000 Ft felett vásárol bármely magyarországi Media Markt áruházban és eltalálja, hogy mely 2 ország csapata jut be a 2010-es futball VB döntőjébe.

A vásárlók a kasszánál kapják meg a tippszelvényt. Az ekkor kifizetett összeget a VB után kaphatják vissza készpénzben, függetlenül attól, hogy egy 10.000 Ft-os vasalót, vagy egy félmilliós 3D tévét vettek.

„A fociban sokszor kiszámíthatatlan a végeredmény, azonban vannak esélyes és kevésbé esélyes csapatok. Arra számítunk, hogy a legtöbben a fogadóirodák esélyességi sorrendje alapján töltik ki a tippszelvényt, így ha bejön a papírforma, nagyon sokan visszakapják majd a vásárlásuk értékét”- mondta Bednár József, a debreceni Media Markt ügyvezető igazgatója. – Ez csak egy tipp a részünkről, de természetesen kifüggesztjük a VB-n szereplő 32 csapat listáját az áruházakban, onnan is lehet válogatni.”

A vásárlást igazoló nyugtát vagy számlát, illetve a 2 példányos tippszelvény vásárlónál maradó részét meg kell őrizni, a helyesen tippelők július 22. és augusztus 22. között kapják vissza a pénzüket. A játékban az is részt vehet, aki bankkártyával, Media Markt ajándékkártyával vagy hitelre vásárol. A tippszelvény vásárlásonként jár, ezért ha valaki több 10.000 Ft feletti terméket is venne, érdemes többször is bemenni a Media Marktba, így nagyobb a visszafizetés esélye.

Részletek a mediamarkt.hu honlapon és a Media Marktban