Izgalmas ősz a debreceni fenyveserdőben

Izgalmas ősz a debreceni fenyveserdőben
© Fotó: Archív
Erdőspuszta – Szenzációs újdonságok várják fenyőillatban a fenyveserdő közepén a kalandvágyókat Debrecen szélén.

A május végén óriási érdeklődés közepette megnyílt 9D-s mozi, a dodzsem, a vízibicikli, a 16 méteres kilátó, a kétszáz négyzetméteres dodzsempálya, a mozgó játékokkal ellátott új játszótér, a zenés fény és vízi-parádét bemutató szökőkút mind az Erdőspuszta Club Hotel új attrakciói közé tartozik.

Ugyan vége van a nyárnak, de nincs vége a szórakozásnak Erdőspusztán – számolt be a Naplónak Tanka-Pocsai Nóra, szállodaigazgató. A nyolc személyes 9D-s mozi volt a nyár legnagyobb slágere, sokan érkeztek a minden érzéket megmozgató előadásokra. Nagyon élvezték, hogy mozog a szék alattuk, érzik az érintéseket, a szélfújást, az esőt.

Előzetes bejelentkezés

Minden korosztály megtalálja a műsorkínálatban a számára megfelelőt, a gyerekeknek dinós, gyalogkakukkos mesefilmek, a nagyobbaknak és borzongásra vágyóknak horror, s mindenkinek a szimulációs kisfilmek, ahol például azt élhetik át a nézők, hogy milyen egy extrém hullámvasutazás. Egy-egy kisfilm 5–6 perces, s előzetes bejelentkezés szükséges.

A csónakázó tónál a vízibicikli a legnépszerűbb, de kedvelik a fény- és hangjátékban tobzódó szökőkutat, az új kilátót, és a fűtött kültéri medencét is. A dodzsem az ősz beálltával fedett lett, és falakat is fog kapni a kétszáz négyzetméteres pálya, így továbbra is élvezhetik a játékot a sebesség és puha ütközést kedvelők. A nyitva tartásunk: csütörtöktől vasárnapig tíztől este hat óráig, s mindenhová egy ezres a belépő, könnyű kalkulálni a költségeket. A Facebook-oldalunkon tájékozódhatnak az érdeklődők – zárta szavait Tanka-Pocsai Nóra, szállodaigazgató.

HBN