Sok múlik a meccsen

2019.05.10. 12:29

Budafokra látogat a Balmaz a hétvégén

A múlt heti, utolsó percben lőtt góllal kivívott tiszakécskei győzelmének köszönhetően két ponttal megelőzi a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő alakulata a már a kiesést jelentő vonal alatt elhelyezkedő Ceglédi VSE-t. Azért, hogy a hajdú-bihariak tovább szilárdítsák helyüket a tabellán, vasárnap 17 órakor tehetnek sokat, amikor a Budafok vendégei lesznek.

Fotó: Matey István

Az ugyancsak a bennmaradásban bízó ceglédiek a Vasast látják vendégül a 37. fordulóban, a Mosonmagyaróvár pedig a Csákvárral meccsel hazai pályán.

Az NB II-es pontvadászat legutóbbi körében a budafokiak a már feljutott Zalaegerszeg stadionjában vendégeskedtek, és szenvedtek 4–1-es vereséget. Nincs túl jó passzban a BMTE, ugyanis a legutóbbi öt mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni, a többit elveszítette.

A piros-feketék hazai pályán 30 pontot gyűjtöttek eddig, idegenben pedig csak tizenegyet, vagyis otthon sokkal veszélyesebbek. Hazai mérlegük így fest: 18 mérkőzés, 9 győzelem, 3 döntetlen és 6 vereség, a gólkülönbségük 29–26.

Nem áll könnyű feladat előtt az Újváros, de a bennmaradáshoz bravúrokra is szüksége van.

HBN

Megvan a licenc

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő csütörtökön hivatalos honlapján közölte, megkapta a licencet a labdarúgó NB II 2019/2020-as szezonjára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában