Ittasan, kettecskén

Hajdúnánás – A hajdúnánási rendőrök két helyi férfival szemben bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2016. április 2-án 21 óra 10 perckor két férfi közlekedett segédmotoros-kerékpárral Hajdúnánás külterületén, a Katona dűlőnél. A rendőrök megállították a két segédmotoros-kerékpárt és igazoltatták a sofőröket, akikről megállapították, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek. A 31 és 32 éves férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a járőrök elfogták és további mintavétel céljából a városi rendőrkapitányságra előállították őket. A helyi lakosok a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya S. Attilával és R. Zsolttal szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészségnekmegküldte.

– MTI –
hirdetés