Helyi közélet

2014.03.04. 13:15

Jön az önvezető autó

Debrecen - A szakemberek szerint a találmány forradalmasítja a mobil munkavégzést.

Debrecen - A szakemberek szerint a találmány forradalmasítja a mobil munkavégzést.

Az autózás nem lesz többé holtidő az otthon és a munkahely között, hiszen az üzletemberek vezetés helyett a munkájukkal foglalkozhatnak. A Regus és a Rinspeed közös fejlesztése ugyanis a járműveket teljes körű kapcsolattal rendelkező irodává és tárgyalóteremmé alakítja.

Koncepció

A két cég együttműködve dolgozik egy új önvezető koncepcióautó, az XchangE fejlesztésén, amelyet márciusban mutatnak be a Genfi Autószalon keretében. Az XchangE két első ülése hátrafordítható, így kialakítható egy négyszemélyes, mobil munkavégzésre és megbeszélésekre alkalmas tér.

Az autó fejlett technológiai rendszere lehetővé teszi az utasok számára, hogy utazás közben is kapcsolatban maradjanak cégükkel, így például a dugóban ülve, a hátsó ülésről tartsák meg prezentációjukat. Az eredmény egy kényelmes mobil iroda, amely akár a repülőtérig araszoló forgalomban töltött időt is képes hasznos munkaidővé változtatni.


Debrecen - A növekedés a személygépkocsik és a kishaszon-gépjárművekre is igaz.


Budapest - Valós adatokkal trükköznek mostanában a csaló autóhirdetők.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában