Ittas vezetés miatt indult eljárás a Vágóhíd utcai baleset sofőrje ellen

Ittas vezetés miatt indult eljárás a Vágóhíd utcai baleset sofőrje ellen
© Fotó: police.hu
Debrecen – Szalagkorlátnak csapódott egy autó vasárnap a Vágóhíd utcán – tudtuk meg a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságtól. A jármű 33 éves sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett, a debreceni rendőrök büntetőeljárást indítottak vele szemben.

A fiatal helyi férfi július 8-án 5 óra körül Debrecenben, a Vágóhíd utcában közlekedett autójával, amikor elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, és egy szalagkorlátnak csapódott. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a sofőrt, majd alkoholszondát alkalmaztak vele szemben, ami pozitív eredményt mutatott. A Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

vagohid2Fotó: police.hu

A rendőrség ismételten felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében a vezetés megkezdése előtt ne fogyasszanak alkoholt! Aki ittas állapotban vezet, amellett, hogy a saját és a többi közlekedő testi épségét kockáztatja, szankcióra is számíthat. Ne feledjék, az ittas vezetés baleseti kockázata kimagasló!


Hajdú-Bihar - Egy parkoló autókra zuhant egy hatalmas faággal is meggyűlt a tűzoltók baja. Szalagkorlátnak csapódott egy autó tegnap kora reggel Debrecenben, a Vágóhíd utcában. A megyeszékhely tűzoltói áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig kórházba szállította a balesetben érintett ...