Ittas vezetés miatt folyt nyomozás a férfi ellen

Ittas vezetés miatt folyt nyomozás a férfi ellen
© Fotó: police.hu
Hajdúszoboszló – A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. július 19-én 5 óra körül, ami szerint a 4-es főút 215. kilométerszelvényében egy BMW típusú gépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba csapódott. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a balesetet okozó jármű sofőrjét és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. Az ellenőrzés során a mérőeszköz pozitív értéket mutatott, ezért a férfit elfogták és előállították. B. Sándor elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondta, hogy egy fesztiválon fogyasztott alkoholt, mielőtt gépkocsijával útnak indult – áll a rendőrség oldalán.

A járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok maradéktalan betartására! Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, valamint saját és mások életét is veszélyezteti!